De Bedrijfssjamaan ziet incongruentie van strategie tot uitvoering. Het “mooie” verhaal wat in de praktijk niet altijd aansluit op de realiteit op de werkvloer/ werkelijkheid. De Bedrijfssjamaan ziet dat bij mensen, processen, in combinatie met het groter geheel. En ze schroomt niet om dat met je te delen. Zodat jij het kunt zien, er anders naar kunt kijken en er uiteindelijk iets aan kunt doen; het kunt helen. De Bedrijfssjamaan is in die zin de ketter die zich uitspreekt tegen de status quo. Een rol die niet altijd mogelijk is als je zelf onderdeel bent van een systeem. De Bedrijfssjamaan geeft woorden en beeld aan dat wat jij misschien NOG niet kunt zeggen. 

De Bedrijfssjamaan gelooft dat de wereld én het bedrijfsleven een betere plek is zonder “bullshit”. Als mensen vrij zijn en niet wijzen naar een ander. Als ze hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Voor het hoogste goed.

De Bedrijfssjamaan daagt je uit om eerst naar jezelf te kijken en in het donker te gaan zitten. Om te leren, en daarna terug naar het licht. Naar nieuwe mogelijkheden. Samen. Ieder vanuit zijn of haar eigen plek, rol en verantwoordelijkheden. Vanuit je organisatie altijd in relatie met het groter geheel.

Wat De Bedrijfssjamaan voor je kan doen? Ze kan opschudden, meekijken, meedenken, meevoelen en inspireren. Ze is altijd één stap verder, soms heel direct, meestal zacht en met veel humor. De Bedrijfssjamaan spreekt alle talen binnen een bedrijf, overal is ze op haar gemak. Van boardroom tot postkamer. De Bedrijfssjamaan zet aan tot groei die stroomt.

Over Babette

Mijn naam is Babette van der Wijst (1978), sinds begin 2020 spaceholder van De Bedrijfssjamaan. Zo noem ik mezelf bewust, want eigenaar of founder dekt in de wereld van De Bedrijfssjamaan al lang de lading niet meer. Ik sta ten dienste van De Bedrijfssjamaan en haar missie om het onzichtbare zichtbaar te maken. Voor een hoger goed.

Dagelijks wandel ik tussen twee werelden: de wereld van ondernemers en de wereld van het ongeziene. Je zou het sjamanisme kunnen noemen, dat is echter slechts een deel. Ik pak beide werelden samen, waardoor een holistisch geheel ontstaat. 

Ik heb Rechten gestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen, dat was geen persoonlijk succes maar heeft me een fantastische basis gegeven. In 2013 heb ik in deeltijd Bedrijfskunde MER succesvol afgerond aan de Haagse Hogeschool. Daarnaast heb ik al bijna een levenslange ervaring in diverse spirituele tradities zoals het pad van de Druïde (OBOD), Keltisch Sjamanisme en yoga. In De Bedrijfssjamaan is alles holografisch geïntegreerd.

In het bedrijfsleven en mijn persoonlijk leven heb ik alles van dichtbij gezien. Het mooie én het minder mooie. Oude en nieuwe bedrijven. Grote reorganisaties, fusies, successen, creatieve processen. Dood en wedergeboorte. Ik ken de modellen en laat ze los. 

Daar waar De Bedrijfssjamaan komt, maakt ze de status quo zichtbaar. Dat wat er is in het moment, zichtbaar en onzichtbaar. En of het congruent is. Voor de persoon, het bedrijf en het groter geheel. De Bedrijfssjamaan spreekt zich ertegen uit. Het is aan jou of je het hoort.

De Bedrijfssjamaan is niet alleen van mij.

Mijn droom is dat het op heel korte termijn niet meer dan normaal is dat iedere organisatie openlijk samenwerkt met spirituele wijzen/ bedrijfssjamanen die in staat zijn om in het moment tussen de werelden te zijn. En dat de spirituele wijzen die nu al werkzaam zijn in organisaties, zeggen wat ze doen. In plaats van het te verpakken in het “oude”. 

Contact

Get in touch

Laat je gegevens achter en
ik bel je op het juiste
moment terug.