“Ik wist eigenlijk niet precies waarom ik Babette benaderde voor een ‘Walk between Worlds.’ Maar op een goed moment stond ik in een donker bos met een onbekende vrouw. Geen idee wat te verwachten, en het leuke is: dat weet ze zelf ook niet precies. En dat is dus juíst waar het over gaat. Babette bleek het vermogen te hebben om je te wijzen op dingen waar je zelf overheen kijkt. Letterlijk, in de natuur. Maar ook figuurlijk, als het gaat over jezelf. Na deze eerste kennismaking liep Babette nog een stukje met me mee, mijn eigen pad op. Door me feedback te geven op mijn zakelijke propositie en persoonlijke profilering, waarbij ze keer op keer tot de kern komt – die je dus blijkbaar zelf steeds weet te begraven onder allerlei laagjes. Babette nodigt je uit om zélf te voelen wanneer je deze liefdevolle confrontatie even nodig hebt. Op dié momenten brengt ze precies wat nodig is. Daar kun je op vertrouwen.”

Marieke Visser - The Female Trail

“Wat me keer op keer raakt in het contact en de samenwerking met Babette is haar geloofwaardigheid. Ze doet wie ze is, vol overgave. Zij heeft zo loepzuiver haar eigen stem gevonden. Mystiek én super praktisch. Sensueel vrouwelijk en doelgericht mannelijk. Spiritueel én aardser dan aards. Alles is één bij haar, hoe kan ‘t ook anders ;). Ze is iemand die de nieuwe wereld al kan zien en die ons haar visie, kennis en ervaring als geen ander die kant uit kan begeleiden. Ik loop graag – Between Worlds of niet – met haar mee. En ik kan jou van harte aanbevelen om datzelfde te doen! Deze reis wil je meemaken.”

Digna Brand - Brand Los

Contact

Get in touch

Laat je gegevens achter en
ik bel je op het juiste
moment terug.